Werken bij

Kom je ons team versterken?

Schrijver

D.m.v. notules, audio-opnames en videobeelden schrijf je artikelen voor het Ebook.
Tussen 22 september en 20 november
Meer info

Moderator

Als Moderator zit je aan tafel met de sprekers en stel je de nodige vragen om het gesprek in goede banen te leiden. Van te voren plan je een meeting met de sprekers om het gesprek voor te bereiden en indien nodig schrijf je achteraf een stuk voor het Ebook.
20 en 21 september
Meer info

Op- en afbouw

Het festival dient vooraf opgebouwd te worden en na afloop weer afgebouwd. Stroop jij graag je mouwen op en ben je niet bang voor een beetje zweten? Dan kunnen we jou hulp goed gebruiken.
20 en 21 september
Meer info

Fotograaf

Er gebeurt op het festival veel tegelijk. Om alles goed te documenteren zijn we opzoek naar fotograven die dit kan vastleggen en een talent heeft voor glimlachende mensen op camera krijgen.
20 en 21 september
Meer info

Host

Als Host(ess) zal je tijdens het festival op de hoogte zijn van het schema, wanneer de verschillende sessies beginnen en waar deze plaats vinden. De bezoekers kunnen bij jou terecht voor vragen.
20 & 21 september
Meer info

Notulist

Als notulist ben je in de zaal tijdens een van de kennissessies en neem je zo veel mogelijk schriftelijke aantekeningen van de sessie. Daarnaast maak je audio opnames zodat al jouw notities achteraf gebruikt kunnen worden voor het schrijven van het Ebook
20 & 21 september
Meer info

Scanner

Als Scanner ben je op het festival aanwezig om de toegangskaartjes te scannen van de bezoekers. Daarnaast kan je ze wegwijzen naar de juiste locaties.
20 en 21 september
Meer info
Tickets
inschrijven