REBF Academy

Voor wie zoekt naar expertise en verdieping

Met de REBF Academy schrijf je je in voor een Track met onderwerp naar eigen keuze en doorloop je de panels die inspelen op dit onderwerp. Middels een strippenkaart houden we bij welk panel je hebt bezocht. Aan het einde van de twee dagen heb je alles kunnen leren over het door jou gekozen onderwerp en ontvang je een certificaat van deelname. De Tracks zijn speciaal ontworpen voor professionals zoals jij, die geïnteresseerd zijn in bepaalde onderwerpen en betrokken willen zijn bij de toekomst van de gebouwde omgeving.
Dit zijn de spelregels:

-       Schrijf je in voor de door jouw verkozen track(s) middels de link die je ontvangt (na aankoop van je ticket) om je programma samen te stellen
-       Je woont tussen de 4 en 8 eigen gekozen panels bij
-       Afhankelijk van je uiteindelijke aantal bijgewoonde panels, behaal je brons, zilver of goud
-       Tijdens de Award Ceremonie op dag 2 ontvang je het certificaat.


Waarom zou je deelnemen aan de REBF Academy?

Tijdens de ESG Track doe je holistische kennis, inzicht en ontwikkelingen op, zodat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en vastgoed.

Daarnaast krijg je de kans om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken door deel te nemen aan een Track en de bijbehorende workshops en tafelgesprekken.

Door te netwerken met andere vastgoedprofessionals die ook je onderwerp als aandachtsgebied hebben, breid je je netwerk uit en kun je mogelijk nieuwe zakelijke kansen creëren.

Na afloop van een Track kun je deelnemen aan een intervisiegroep om verder te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Als deelnemer van een Track kun je meedenken over het programma en zo invloed uitoefenen op de inhoud van de workshops en tafelgesprekken.
Tickets
inschrijven