Awards

De REBF Futureproof Awards worden in 2025 uitgereikt in 3 Futureproof categorieën

Rabobank Impact Award
April 24, 2025
PropTech Award
November 25, 2024

Spelregels Rabobank Impact Award

Stap 1:  Nomineren
Vanaf 23 september t/m 30 november 2024 is het mogelijk om personen te nomineren. Deze lijst wordt aangevuld met personen die gedurende 2024 positief in zijn opgevallen.

Stap 2: Stemmen
Vanaf 15 december is het mogelijk om te stemmen. Dit kan tot 31 december. De stemmen van het publiek tellen voor 25% mee.

Stap 3: Selectie
Rond 20 januari krijgt de jury een geselecteerde lijst van personen om te komen tot een vrouw en man. De top 50 wordt bekend gemaakt tijdens de award uitreiking.

Beoordelingscriteria:
De jury bestaat uit de winnaars van de afgelopen edities aangevuld met de raad van inspiratie van REBF. De jury beoordeelt op drie criteria:

Positieve impact
De focus is hierbij op specifieke projecten, initiatieven of maatregelen die aantonen hoe de genomineerde een positieve impact heeft gecreëerd.

Kennisdeling op actuele thema’s
Hier wordt er gekeken in hoeverre de genomineerde kennis heeft gedeeld over relevante en actuele thema's binnen de bouw- en vastgoedsector. Denk aan bijdragen aan conferenties, publicaties, opleidingen, etc.

Voorbeeld functie
Bij deze criteria gaat het er om in welke mate de genomineerde als voorbeeld heeft gediend voor anderen in de sector.

Zichtbaarheid
Hier gaat het om de zichtbaarheid van de genomineerde binnen de gemeenschap en welke invloed heeft hij/zij heeft op anderen.
Nomineren

Rabobank Impact Award

De Rabobank Impact Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een vrouw en man, die zich het meest heeft ingezet om een beter gebouwde omgeving te creëren. Om te komen tot de winnaars maken we een lijst van 150 genomineerde. De lijst geeft weer wat er afgelopen jaar aan positieve impact is geweest op de meest actuele thema’s in de bouw en vastgoed. Ieder jaar vraagt de vakjury zich af wat de belangrijkste vraagstukken en trends zijn en welke personen daar op een positieve het meest aan hebben bijgedragen.

De lijst met genomineerdeStemmen

PropTech Award

De PropTech Award wordt mede mogelijk gemaakt door Bright by COD. Aan de hand van een project van COD vindt de uitvraag plaats. Bedrijven kunnen reageren die passen binnen de uitvraag.
Tijdens het REBF Festival wordt op de eerste dag een pitch competitie georganiseerd voor een wisselende jury. Aansluitend wordt de award uitgereikt.

De lijst met genomineerdeStemmen
Winnaars van voorgaande edities
''Annexum werkt volop aan digitale innovatie zoals blockchaintechnologie, machine learning en artificiële intelligentie. Met deze technieken en data creëert Annexum toegevoegde waarde voor haar huurders en beleggers. Wij delen graag onze kennis!”
inge
Inge Kortekaas (Assetmanager Woningfondsen), Annexum
Tickets